Keresés

Linux és Unix RSS olvasók

LinkajánlásRSSRSSrss.lap.hu/9-99hu14828706122004-11-15 00:00:002016-12-27 21:30:12Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2004

Meghatározás

Sokféle téma iránt érdeklődő kollégám naponta több száz információforrást (weboldal, blog) is átfésül. Ha ezeket az oldalakat egyenként meg kellene nyitnia, alig maradna ideje másra. Szerencsére szó sincs ilyesmiről, hiszen a figyelt oldalak frissülő híreiről RSS-értesítéstőket kap, amiket automatikusan összegyűjt és rendszerez az RSS-olvasó.<br /><br />Ha mindez ismerős, világos és érthető, máris lejjebb ugorhatsz, de ha azok közé tartozol, akit csak irritál az egyre több weboldalon felbukkanó kis narancssárga téglalap az RSS, vagy XML felirattal, akkor érdemes elolvasnod a következő bekezdést.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:Linux és Unix RSS olvasók
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés