Keresés

RSS szerkesztők, eszközök

LinkajánlásRSSRSSrss.lap.hu/9-99hu14828706122004-11-15 00:00:002016-12-27 21:30:12Central Médiacsoport Zrt.centralmediacsoport@centralmediacsoport.hu2004

Meghatározás

Két fontos dologra van tehát szükségünk, hogy élvezhessük az RSS előnyeit:<br /><br /> * Hírolvasó program. Sokan a Google Reader nevű szolgáltatást használják, ez minden gmail postafiók mellé jár, használata ingyenes. Én személy szerint Mozilla Thunderbird felhasználó vagyok. Persze rengeteg egyéb megoldás létezik a piacon. Ha kiválasztottuk a számunkra szimpatikus hírolvasót, még be kell állítanunk, hogy a program mely RSS csatornákat figyelje.<br /><br /> * RSS csatornák. Ezeken keresztül tudja lehívni a hírolvasó program az adott weboldal adott rovatának frissítéseit. Bizony, a nagyobb hírportálok rovatonként külön csatornákat kínálnak az olvasóknak, például egyet a gazdasági híreknek, egyet a belföldi híreknek, egyet a bulvárhíreknek, stb. Ezeket az RSS csatornákat leggyakrabban sárga ikonokkal jelölik.

Szponzorált hirdetések

Hirdetés

Ön azt választotta, hogy az alábbi linkhez hibajelzést küld a lap.hu oldal szerkesztőjének. Kérjük, írja meg a szerkesztőnek a megjegyzés mezőbe, hogy miért találja a lenti linket hibásnak, illetve adja meg e-mail címét, hogy az észrevételére reagálhassunk!

Hibás link:
Hibás URL:
Hibás link doboza:RSS szerkesztők, eszközök
Név:
 
E-mail cím:
 
Megjegyzés:
Biztonsági kód:
 
Mégsem Elküldés